Kinderen en jongeren horen er helemaal bij.

Zij zijn niet alleen de gemeente van de toekomst, maar ook van nu.
Daarom vinden wij het belangrijk om in de jeugd te investeren en initiatieven te ondersteunen.

Jeugdwerk is niet alleen voor kinderen en jongeren die (vaak) in de kerk komen, maar ook voor alle kinderen en jongeren op en rond Kampereiland. Iedereen is welkom!

Verder naar:
- Oppasdienst
- Kindernevendienst
- Catechisatie
- Jongerenwerk

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00 Het thema van deze dienst is “Hoop”. Aan de kinderen van de gemeente is gevraagd om een bouwwerk te maken van Lego en een foto daarvan op te sturen. De Opendienst commissie verwerkt deze foto’s en die zijn te zien in de dienst. Ziet u ook uit naar Hoop?

Kerkdienst Biddag

10 mrt 2021 om 19:30

14 mrt 2021 om 10:00

Bijbelquiz via Kahoot!

14 mrt 2021 om 20:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender