Kinderen en jongeren horen er helemaal bij.

Zij zijn niet alleen de gemeente van de toekomst, maar ook van nu.
Daarom vinden wij het belangrijk om in de jeugd te investeren en initiatieven te ondersteunen.

Jeugdwerk is niet alleen voor kinderen en jongeren die (vaak) in de kerk komen, maar ook voor alle kinderen en jongeren op en rond Kampereiland. Iedereen is welkom!

Verder naar:
- Oppasdienst
- Kindernevendienst
- Catechisatie
- Jongerenwerk

Kerkdienst start ww jeugddienst

26 sep 2021 om 09:30 I.v.m. buitendienst is er geen videoverbinding. Kerkradio is hier wel live te volgen!

Kerkdienst Israƫl zondag

03 okt 2021 om 10:00