Welkom


De Hervormde Gemeente Kampereiland is een zelfstandige gemeente en maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Lees meer 

Beleef onze kerkdienst

Kijk Live naar de kerkdienst.

...of kijk een eerdere dienst terug.

Lees meer 

Van de Kerkelijk werker

Hem kennen
Een poosje geleden werd ‘Sien’ verkocht. Het is geen koe, maar één van de tronies die de schilder Vincent van Gogh schilderde in zijn vroege periode. Hij maakte veel van zulke producties. We zouden het nu een selfie noemen. Ik vind het een prachtig schilderij. Maar ik wordt er ook een beetje weemoedig van. ‘Sien’ kijkt je licht bedroefd en zeer bedrukt aan met die grote ogen. Iets van die blik van ‘Sien’ stel ik mij voor bij Jezus wanneer één van de discipelen een wat domme vraag aan Jezus stelt (Joh. 14: 8-9). Jezus reageert dan door te zeggen: ‘ken je Mij nu nog niet?’. Jezus spreekt deze woorden bij Zijn afscheid. Het gaat richting kruis en graf. Dan gaat het erom spannen; ‘ken je Mij, weet je wat Ik voor jou gedaan hebt?’ Dat zie ik ook terug in ‘Sien’; het wil gekend worden. Ik wens u en jou een goede passie tijd toe waarin we Jezus steeds beter mogen leren kennen!
Bart van ’t Ende

CollectenOnze gemeente gebruikt Givt als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte.
Lees meer 

Agenda

Kerkdienst Palmpasen

zo 02 apr 2023 om 10:00

Kerkdienst Heilig Avondmaal

do 06 apr 2023 om 19.30

Kerkdienst Vesper

vr 07 apr 2023 om 19:30

Kerkdienst Pasen

zo 09 apr 2023 om 10.00

Informatie kerkdiensten

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zij hier en via kerkdienstgemist live te volgen of achteraf terug te kijken.Website

Een bericht aanleveren of wijzigingen doorgeven? Stuur dan een mail naar de websitebeheerder.

Alvast bedankt!