Werkproject Roemenië zomer 2020 Werkproject Roemenië zomer 2020

Nog geen plannen voor de zomervakantie? Als Roemeniëcommissie zijn we druk bezig een werkproject voor te bereiden. In de zomervakantie hopen we met een aantal personen naar Roemenië af te reizen om werkzaamheden te verrichten in Pacureni en bij een naburig kindertehuis. We hopen dat het transport en de bijbehorende markten in Pacureni tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Lijkt het u en jou leuk om mee te gaan, houd dan de zomervakantie nog even vrij (11 juli – 30 augustus). Zodra we een definitieve datum hebben, laten we dit van ons horen. Er zal eind januari/begin februari een informatiebijeenkomst worden georganiseerd.

De Roemenië commissie

 
Locatie inzameling goederen Roemenië Locatie inzameling goederen Roemenië

Kleding, schoenen, meubelen, speelgoed etc. kan gebracht worden naar Ruth en Hillie Kloek op zaterdagochtend tussen 09.00-12.00 uur, Hogeweg 20. Wilt u zich van tevoren even bij hen melden? Mocht u op zaterdagochtend verhindert zijn, dan graag eerst even contact opnemen (038-3636273) met Kloek voor een ander moment!

Alvast bedankt!
De Roemeniëcommissie

 
Reisverslag hulpgoederen Roemenië 2019 Reisverslag hulpgoederen Roemenië 2019
We zijn op donderdag 5 sept met het vliegtuig vanuit Dortmund vertrokken naar Tirgu Mures. Dit jaar waren we met 3 personen: Wou & Ep en Emma, zuster van Wou. Zij hebben een goed lopende zaak in Tirgu Mures. 
 
lees meer »
 
Bezoekverslag Roemenië van 15 t/m 22 augustus 2019 Bezoekverslag Roemenië van 15 t/m 22 augustus 2019
Ons vertrekpunt was de Veenhof op Kamperveen, verzamelen om 4.15 uur. Met afgeladen auto’s gingen we richting het vliegveld van Dortmund, al werden we bij het vertrek verrast door 2 politieauto’s die blijkbaar door buurtbewoners “gealarmeerd” waren. Op een vreemd tijdstip 10 “vreemde” mensen bij de Veenhof, wat zouden die van plan zijn? Wel alert van de bewoners.


 
lees meer »
 
Reisverslag hulpgoederen Roemenië 2018 Reisverslag hulpgoederen Roemenië 2018

Op donderdag 13 september zijn Aly en Henk Tromp en Ep en Wou Kragt per vliegtuig vanaf Dortmund vertrokken naar Roemenië. Eén dag eerder is de vrachtwagen met hulpgoederen vertrokken naar Pacureni.

lees meer »
 
Reisverslag hulpgoederen Roemenië 2017 Reisverslag hulpgoederen Roemenië 2017
Woensdag 6 september  zijn Ep en Wou Kragt en Henk en Aly Tromp naar Roemenië vertrokken. De dag ervoor waren de goederen al bij Peter van der Steege in de vrachtwagen geladen. Kleding die door veel vrouwen zorgvuldig waren nagekeken, opgevouwen en gesorteerd. Ook veel mannen waren bezig geweest andere goederen te sorteren. Al met al een truck tjok vol.

 
lees meer »
 
Reisverslag hulpgoederen Roemenië 2016 Reisverslag hulpgoederen Roemenië 2016
Hierbij willen we  een kort verslag geven van het bezoek aan Pacureni  en het goederentransport. 

 
lees meer »
 
Over het jaar 2015 Over het jaar 2015
Sinds 2012 zijn we aangeschoven bij onze zustergemeente van Kamperveen ( en Zuideinde) om ons in te zetten voor het dorp Pãcureni in Roemenië.  
In 1998 was hun eerste kennismaking. Door het inzamelen van kleren, schoenen, huisraad proberen we de mensen daar te helpen.

 
lees meer »
 
Facebook Kampereiland Helpt Facebook Kampereiland Helpt
U kunt Kampereiland Helpt...!! ook volgen op facebook.