Geven

Elk jaar in januari wordt er in de Protestantse Kerk in Nederland de Actie Kerkbalans gehouden. Met deze actie haalt de Protestantse Kerk het grootste gedeelte van het geld op dat nodig is om de predikanten en kerkelijk werkers, kosten van de gebouwen, etc. te betalen. Daarnaast zijn er nog collecten en andere vrijwillige bijdragen. De kerk wordt dus door de leden betaald en krijgt geen subsidie. Daarom krijgt elk lid van 18 jaar of ouder het verzoek om zijn of haar financiële steentje bij te dragen. Want de kerk bestaat bij vrijwillige inzet, maar ook bij vrijwillige bijdragen.

Wilt u meehelpen en bijdragen? Uw gift is van harte welkom! Het rekeningnummer is NL80RABO0331201623 t.n.v. Hervormde Gemeente Kampereiland (Kerk) o.v.v. ”gift”

Wilt u iets overmaken voor de diaconie, dan kan dat op rekeningnummer NL62RABO0159157412 t.n.v. Hervormde Gemeente Kampereiland (Diaconie). Vermeld bij het overmaken duidelijk het doel.

Tijdens de dienst kan er gegeven worden met contant geld, collectebonnen en digitaal.

Met de collectebonnen werken we samen met Hervormd Kampen.
Klik onderstaande link om te bestellen:

Onze gemeente gebruikt Givt als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte.

De Hervormde Gemeente Kampereiland heeft de ANBI-status, zodat uw kerkelijke bijdrage en giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.

17 jan 2021 om 10:00

Catechisatie geannuleerd i.v.m. Coronavirus

21 jan 2021 om 18:30

Livestream verdiepingsavond

21 jan 2021 om 19:30

24 jan 2021 om 10:00

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Momenteel is het helaas niet mogelijk om een dienst fysiek bij te wonen.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.