Geven

Elk jaar in januari wordt er in de Protestantse Kerk in Nederland de Actie Kerkbalans gehouden. Met deze actie haalt de Protestantse Kerk het grootste gedeelte van het geld op dat nodig is om de predikanten en kerkelijk werkers, kosten van de gebouwen, etc. te betalen. Daarnaast zijn er nog collecten en andere vrijwillige bijdragen. De kerk wordt dus door de leden betaald en krijgt geen subsidie. Daarom krijgt elk lid van 18 jaar of ouder het verzoek om zijn of haar financiële steentje bij te dragen. Want de kerk bestaat bij vrijwillige inzet, maar ook bij vrijwillige bijdragen.

Wilt u meehelpen en bijdragen? Uw gift is van harte welkom! Het rekeningnummer is NL59RABO 0373 7473 65 t.n.v. Hervormde Gemeente Kampereiland (Kerk) o.v.v. ”gift”

Wilt u iets overmaken voor de diaconie, dan kan dat op rekeningnummer NL62RABO 0159 1574 12 t.n.v. Hervormde Gemeente Kampereiland (Diaconie). Vermeld bij het overmaken duidelijk het doel.

Tijdens de dienst kan er gegeven worden met contant geld, collectebonnen en digitaal.

Met de collectebonnen werken we samen met Hervormd Kampen.
Klik onderstaande link om te bestellen:
http://www.hervormdkampen.nl/algemeen/collectebonnen/

Onze gemeente gebruikt de Appostel app als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte. 
U kunt Appostel downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android) of scan onderstaande QR-code. Voor instructievideo’s van Appostel klikt u hier. Klik hier voor de installatie handleiding

De Hervormde Gemeente Kampereiland heeft de ANBI-status, zodat uw kerkelijke bijdrage en giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.
 
terug

Agenda

Kerkdienst

zo 14 jul 2024 om 09:30

Koffiedrinken na de dienst

zo 21 jul 2024

Kerkdienst

zo 21 jul 2024 om 09:30

Kerkdienst

zo 28 jul 2024 om 09:30

Informatie kerkdiensten

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zij hier en via kerkdienstgemist live te volgen of achteraf terug te kijken.Website

Een bericht aanleveren of wijzigingen doorgeven? Stuur dan een mail naar de websitebeheerder.

Alvast bedankt!