Met elkaar in gesprek gaan wat de Bijbel ons aanreikt.

‘Het geloof is wel leerbaar, maar niet maakbaar’. En dat leren doen we in de kerk en tijdens de Bijbelkring. Want je raakt nooit uitgeleerd als het gaat om geloven en de Bijbel. De genoemde uitspraak heeft ook iets eigenwijs. Alles moet en is maakbaar en is te organiseren vandaag de dag. Maar geloof is niet te organiseren bij de ander, maar wel te leren. Vanaf de jongste tot de oudste. Daarom is iedereen van harte uitgenodigd voor de Bijbelkring op Kampereiland. We starten op maandag 3 oktober om 20.00 uur in de consistorie. Kijk gerust een keer mee. Voor meer informatie kunt u bij mij terecht.
Bart van ’t Ende

Kerkdienst Israƫl zondag