Activiteiten gemeentewerk

Hierbij de data van de geplande thema avonden. De eerste avond is op 27 januari 2022. Deze avond is speciaal voor ouders met kinderen (tot 12 jaar). De tweede thema avond staat gepland op 2 februari 2022 en is voor ouders met tieners (12 – 18 jaar. Tot slot de derde avond, deze staat gepland op 10 maart 2022. Deze avond is speciaal voor hen die in de afgelopen 5/6 jaar belijdenis van het geloof hebben afgelegd. De avonden zullen zonder tegenbericht worden gehouden in de consistorie en starten om 19.30 uur.

Naast de themavonden staan er ook vier verdiepingsavonden op het programma. Deze avonden hebben eenzelfde karakter als de vorige verdiepingsavonden in het ‘coronatijdperk’. U kunt ze live meekijken de woensdagavond of op een ander moment terugkijken. Het thema van de eerste avond staat al vast; de rode lijn van Gods handelen in het geheel van de Bijbel. De overige thema’s nog niet. Hebt u een onderwerp wat past bij het karakter van deze avonden, meldt het dan bij mij. En dat kan van alles zijn, als het maar raakvlakken heeft met Bijbel/ religie/ mens & samenleving. Deze avonden beginnen om 19.30 uur. Een powerpoint zal op de website geplaatst worden. Hierbij de data:
10 november 2021
8 december 2021
12 januari 2022
9 februari 2022
De rode draad van al deze activiteiten is dat we onze God steeds beter leren kennen, door de gesprekken op de thema avonden of bij het bekijken van de verdiepingsavonden. Het verlangen is dat we na afloop zullen zeggen ‘wat is God goed’.

Voor vragen of opmerkingen kunt u bij mij terecht. Bart van ‘t Ende
De onderwerpen op bovenstaande avonden staan nog niet helemaal vast; mochten er vragen/ onderwerpen zijn die passen bij de avond, laat mij dat dan gerust weten. De avonden zullen zonder tegenbericht worden gehouden in de consistorie en starten om 19.30 uur. Noteer alvast deze data in uw agenda.

Kerkdienst Viering Heilig Avondmaal

zo 03 jul 2022 om 09:30