We kijken terug op een mooie avond met open gesprekken over het thema ‘Keuzestress’ bij onze tieners. De een ervaart stress bij een kledingkeuze en de ander pas bij het kiezen van een beroepskeuze. Vooral dat laatst vinden onze tieners lastig. Enkele tips kwamen deze avond voorbij die ik wil delen.

• Bied je tiener structuur aan, knip de keuze p in concrete actiepunten en zet samen de voor- en nadelen op een rijtje.
  • Wees betrkken, toon begrip en een luisterend oor. Coach en adviseer. Laat de tiener zelf de keuze maken.
  • Prbeer je kind succeservaringen en kicks te laten ervaren met betrekking op zijn keuze zoals een meeloopdag t.b.v. zijn studiekeuze.

Het is geen garantie, maar kan wel handvatten bieden bij het maken van keuzes. We hopen in het nieuwe seizoen opnieuw bij elkaar te komen. Dus er komt zeker een gevolg.
Bart van ’t Ende

Kerkdienst 2e Advent | Doopdienst

06 dec 2020 om 10:00

Samen op weg

07 dec 2020 om 19:45

Kerkdienst 3e Advent

13 dec 2020 om 10:00

Catechisatie

17 dec 2020 om 18:30

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Om een dienst bij te wonen dient u zich aan te melden via het aanmeldingsformulier.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.