Thema avonden Thema avonden
Ook komend winterseizoen willen we thema avonden organiseren rondom geloof & opvoeding. Dat klinkt misschien wat zwaar, alsof het daaraan schort. Afgelopen seizoen zijn de doopouders (van de afgelopen 5 jaar) bij elkaar geweest en komend seizoen zullen ouders met tieners worden uitgenodigd. Tijdens deze avonden zullen we een Bijbelgedeelte behandelen en voornamelijk met elkaar in gesprek gaan.  
Bart van ’t Ende


Terugblik eerste thema avond ouders en tieners
We kijken terug op een mooie avond waarbij veel ouders van tieners aanwezig waren. We begonnen de avond met en koffie en gebak, opvoederen is immers een feest!
We spraken over hoe mooi en uitdagend het is om een tiener(s) in huis te hebben. Tieners helpen je om je eigen mening onder woorden te brengen, waaraan zij zich kunnen spiegelen. Maar ze stellen je ook voor uitdagingen; wanneer ze niet geïnteresseerd zijn in de dingen die jij waardevol vindt zoals de kerk. Goed was het om elkaar in het hart te kijken. De volgende avond zal in het teken staan van keuzesmaken en vriendschap. Belangrijke thema’s voor onze tieners!

terug