Over het jaar 2022

De commissie is weer een keer bij elkaar geweest.
Afgelopen jaar zijn er 2 transporten met diverse goederen naar Pacureni/Padureni gegaan. Op maandagmorgen 28 maart is heel vroeg het transport met pootaardappelen, uien en maÏszaad richting Roemenië vertrokken.
We hopen dat er weer een transport met kleding, schoenen en meubilair die kant op kan gaan.
Op 8 mei a.s. wordt de kerk van Pacureni heropend na renovatie. Twee activiteiten staan in de steigers. Allereerst zal er een slagbaltoernooi gehouden worden achter de Koldewijn Schoele op het Zuideinde. De exacte datum is nog niet bekend op een zaterdag in juni!
Verder gaan we in september weer een oud ijzer inzameling houden. We hopen dat het op dezelfde manier kan als afgelopen jaar.

zo 22 mei 2022 om 10:00

Kerkdienst Hemelvaartsdag