Over het jaar 2022

We hebben dit voorjaar een bedrag van €1000,-- over gemaakt op YHOE voor hulp aan de Oekraine. Ook naar een tweetal organisaties (waar Kampereilanders zich voor inzetten) zal een bedrag overgemaakt worden. De Eilandloop zal gehouden worden op 2 september ( is dus net geweest) en krijgen een bedrag van € 150,-- overgemaakt voor KIKA. Geweldig dat zoiets moois op het Kampereiland gehouden kan worden met een geweldig doel.

Verleden jaar zouden er een aantal mensen van hier op pad voor “Klimmen voor MS”. Corona heeft ook hier roet in het eten gegooid. Toch willen we ook hier een bijdrage voor doen van € 300,-- vanuit Kampereiland helpt….! Deze bijdrages zijn mede mogelijk gemaakt door het inzamelen van het oude ijzer. Breng uw oude ijzer wederom op zaterdag 24 september a.s. Alvast bedankt,

De commissie
 
30-03-22
De commissie is weer een keer bij elkaar geweest.

Afgelopen jaar zijn er 2 transporten met diverse goederen naar Pacureni/Padureni gegaan. Op maandagmorgen 28 maart is heel vroeg het transport met pootaardappelen, uien en maÏszaad richting Roemenië vertrokken.
We hopen dat er weer een transport met kleding, schoenen en meubilair die kant op kan gaan.
Op 8 mei a.s. wordt de kerk van Pacureni heropend na renovatie. Twee activiteiten staan in de steigers. Allereerst zal er een slagbaltoernooi gehouden worden achter de Koldewijn Schoele op het Zuideinde. De exacte datum is nog niet bekend op een zaterdag in juni!
Verder gaan we in september weer een oud ijzer inzameling houden. We hopen dat het op dezelfde manier kan als afgelopen jaar.
 
terug

Agenda

Kerkdienst Israƫl zondag

zo 02 okt 2022 om 10:00

Bijbelkring

ma 03 okt 2022 om 20:00

Kerkdienst

zo 09 okt 2022 om 10:00

Kerkdienst Heilig Avondmaal

zo 16 okt 2022 om 10:00

Informatie kerkdiensten

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zij hier en via kerkdienstgemist live te volgen of achteraf terug te kijken.Website

Een bericht aanleveren of wijzigingen doorgeven? Stuur dan een mail naar de websitebeheerder.

Alvast bedankt!