zaterdag 4 september 2021

Oud ijzer inzameling - Startdag

Locatie: 
 Familie Knol, Noorderrandweg

Na een lange zomerstop starten we langzaam het kerkelijk seizoen weer op.
Nu lijkt het ons een mooi idee om de jaarlijkse ‘oud-ijzer-dag’ dit jaar een extra tintje te geven in de vorm van ‘ontmoeting’. Gedurende de hele dag zal er op Noorderrandweg 4 koffie, thee en/of een kopje soep te nuttigen zijn.

10.00 uur - 12.00 uur:
De ochtend willen we vooral in het teken laten staan van rust en ontmoeting; gezellig samen koffie drinken en geen echt programma verder. Misschien heeft u ooit een mooi (christelijk) boek gelezen, een film gezien, een gedicht gehoord of iets bijzonders meegemaakt wat u best eens met anderen zou willen delen. Voel je vrij om dat op deze ochtend te doen. Boeken/films kunnen worden doorgegeven/uitgeleend/getipt, enz.
Op deze manier zouden we elkaar op een eenvoudige manier kunnen inspireren.
Maar ook als er zo niets ‘te binnen schiet’ voel je welkom om er te zijn.

14.00 uur – 15.00 uur:
Aanvankelijk zou dit een programma-uurtje zijn speciaal voor de kinderen van de basisschool. Maar omdat op deze dag ook de kinderspelen van de Oranjevereniging Kampereiland plaatsvinden hebben we besloten dit te annuleren en op een ander moment in dit kerkelijk seizoen een activiteit speciaal voor deze leeftijdscategorie te organiseren.
Natuurlijk blijft gelden dat kinderen op deze dag van harte welkom zijn om mee te komen met hun ouders, opa en/of oma. Er zal een mooie kleurplaat klaarliggen.
15.15 – 16.30 uur:
Op dit tijdstip staat een wandeling gepland waarbij gekozen kan worden voor een wat kortere of een wat langere route. We starten in groepjes.

Vanaf 18.00 – 21.00 uur:
BBQ voor de jeugd/jongeren. Leeftijd vanaf 12 tot ±30 jaar.

Er zal die dag wat muziek zijn. En ook zal het thema ‘oud ijzer’ zoveel mogelijk in de verschillende programma’s terug te vinden zijn.

Natuurlijk moeten we nog steeds rekening houden met het risico op Coronabesmetting. Daarom hebben we geprobeerd dit eventuele risico zo klein mogelijk te houden door de activiteiten zoveel mogelijk te spreiden over de dag. Verder hopen we op mooi weer zodat we lekker buiten kunnen zijn. We zien uit naar uw/jou komst!
(Alles onder voorbehoud van de dan geldende Coronaregels)

 

terug
 


Agenda

Kerkdienst

zo 04 jun 2023 om 09:30

Lunch voor 60+

wo 07 jun 2023 om 11:00

Koffiedrinken na de dienst

zo 11 jun 2023

Kerkdienst

zo 11 jun 2023 om 09:30

Informatie kerkdiensten

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zij hier en via kerkdienstgemist live te volgen of achteraf terug te kijken.Website

Een bericht aanleveren of wijzigingen doorgeven? Stuur dan een mail naar de websitebeheerder.

Alvast bedankt!