Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst in twee groepen.

De jongste groep wordt gevormd door de kinderen uit groep 0, 1, 2 en 3. Voor hen is er elke week kindernevendienst in Ons Erf. Zij verlaten de kerk tijdens het orgelspel na het lied voor de preek en blijven de rest van de kerkdienst in Ons Erf waar ze na afloop door de ouders kunnen worden opgehaald. De tweede groep bestaat uit de kinderen van groep 4 t/m 8, zij hebben elke week kindernevendienst in de consistorie.  De tweede groep verlaat de kerk op hetzelfde moment als de kinderen van de jongste groep, maar zij komen tijdens het orgelspel van het lied na de preek weer terug in de kerk.

Wij maken gebruik van de methode ‘Vertel het maar’, waarbij er altijd een Bijbelverhaal wordt verteld, en daarna kan er worden geknutseld, gepraat, gezongen, gepuzzeld etc. De leiding bestaat uit een aantal jongelui vanaf 1e klas middelbare school om te helpen bij de knutselwerkjes (bij de jongste groep) en een aantal volwassenen.

Contactpersoon: Corjanne van der Linde, 06-50802305.

Kerkdienst 2e Advent | Doopdienst

06 dec 2020 om 10:00

Samen op weg

07 dec 2020 om 19:45

Kerkdienst 3e Advent

13 dec 2020 om 10:00

Catechisatie

17 dec 2020 om 18:30

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Om een dienst bij te wonen dient u zich aan te melden via het aanmeldingsformulier.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.