Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst.

Voor de groepen 0 t/m 8 is er iedere zondag kindernevendienst in Ons Erf.
De kinderen verlaten de kerk tijdens het orgelspel na het lied voor de preek en zij blijven de rest van de kerkdienst in Ons Erf waar ze na afloop door de ouders kunnen worden opgehaald.

Wij maken gebruik van de methode ‘Vertel het maar’. In deze methode worden kinderen spelenderwijs met de Bijbel in aanraking gebracht. De ene zondag luisteren ze naar een Bijbelverhaal waarna ze mogen knutselen over dit onderwerp, de andere zondag doen we spelletjes of puzzels die over een onderwerp uit de Bijbel gaan.
Doordat we niet allemaal naar de kerk kunnen of willen gaan vanwege de coronatijd waar we nu in zitten, kun je ook via de site https://vertelhetmaar.nl/ gratis materiaal downloaden na het aanmaken van een gratis account.

De leiding bestaat uit een vast groepje vrijwilligers.
Mocht u / jij het ook leuk vinden om te komen helpen met de kindernevendienst, neem dan gerust contact met mij op. Alle hulp is van harte welkom.

Contactpersoon: Corjanne van der Linde, 06-50802305.

Samen op weg geannuleerd i.v.m. Coronavirus

01 mrt 2021 om 19:45

Catechisatie geannuleerd i.v.m. Coronavirus

04 mrt 2021 om 18:30

Livestream verdiepingsavond

04 mrt 2021 om 19:30

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender