Kerkdienst en Corona

Totale lockdown. Dat was de boodschap van minister-president Rutte. 

Opzet is zo veel mogelijk contacten te vermijden om te zorgen dat het virus niet verder gaat verspreiden. Thuis werken, winkels dicht, scholen dicht, en nee, kerken worden niet verplicht om dicht te gaan. De grondwet biedt vrijheid van godsdienst en daarom kan een regering dat niet eisen.

Als kerkenraad hebben we toch besloten om geen gemeenteleden uit te nodigen voor alle komende diensten. Uit verantwoordelijkheid, uit solidariteit. Ook niet voor de kerstdienst op 25 december. We hebben de technische apparatuur om live de diensten te volgen en daar willen we gebruik van maken.

Dit alles betekent dat we elkaar als gemeenteleden een poos niet zien. Voor sommige gemeenteleden geldt dit al maanden. Laten we omzien naar elkaar, iemand bellen als we ons alleen voelen of als we denken aan iemand die alleen is. Het is de tijd van digitale wensen, maar juist nu worden kaartjes ook erg gewaardeerd.  

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.
 
terug

Agenda

Kerkdienst afsluiting winterwerk

25 apr 2021 om 10:00

Kerkdienst

02 mei 2021 om 10:00

Kerkdienst

09 mei 2021 om 10:00

Kerkdienst Hemelvaartsdag

13 mei 2021 om 10:00

Informatie kerkdiensten

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.
 

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.


Diensten zij hier en via kerkdienstgemist live te volgen of achteraf terug te kijken.Website

Een bericht aanleveren of wijzigingen doorgeven? Stuur dan een mail naar de websitebeheerder.

Alvast bedankt!