Kerkdienst en Corona

Samengevat de basisregels:

• Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Behoord u en jij tot een kwetsbare groep, wees dan extra alert bij het bezoeken van de kerkdiensten;
  •  Hebt u of  jij een verkoudheid, veel hoesten, blijf dan thuis. Zie hiervoor ook de richtlijnen vanuit het RIVM (www.rivm.nl).
  • Voor elke kerkdienst dienen personen zich aan te melden en aan te geven met hoeveel personen uit één huishouden ze komen.
  • Aanmelden per voorkeur via de website van de kerk of anders via de scriba.
  • Draag bij binnenkomst een mondmasker en desinficteer de handen (op de zitplaats mag het mondmasker afgedaan worden).
  • Draag bij verlaten van de kerk een mondmasker.
Voor de jonge kinderen is er oppas in “Ons Erf”.
Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst. Voor de preek gaan ze de kerk uit en komen niet weer terug in de dienst.

08 aug 2021 om 09:30

15 aug 2021 om 09:30