Kerkdienst en Corona

Totale lockdown. Dat was de boodschap van minister-president Rutte.

Opzet is zo veel mogelijk contacten te vermijden om te zorgen dat het virus niet verder gaat verspreiden. Thuis werken, winkels dicht, scholen dicht, en nee, kerken worden niet verplicht om dicht te gaan. De grondwet biedt vrijheid van godsdienst en daarom kan een regering dat niet eisen.

Als kerkenraad hebben we toch besloten om geen gemeenteleden uit te nodigen voor alle komende diensten. Uit verantwoordelijkheid, uit solidariteit. Ook niet voor de kerstdienst op 25 december. We hebben de technische apparatuur om live de diensten te volgen en daar willen we gebruik van maken.

Dit alles betekent dat we elkaar als gemeenteleden een poos niet zien. Voor sommige gemeenteleden geldt dit al maanden. Laten we omzien naar elkaar, iemand bellen als we ons alleen voelen of als we denken aan iemand die alleen is. Het is de tijd van digitale wensen, maar juist nu worden kaartjes ook erg gewaardeerd.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

17 jan 2021 om 10:00

Catechisatie geannuleerd i.v.m. Coronavirus

21 jan 2021 om 18:30

Livestream verdiepingsavond

21 jan 2021 om 19:30

24 jan 2021 om 10:00

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Momenteel is het helaas niet mogelijk om een dienst fysiek bij te wonen.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.