Kerkdienst en Corona

04-04-2020

Naar aanleiding van de maatregelen die de regering genomen heeft i.v.m. de bestrijding van het coronavirus worden er helaas de komende weken op Kampereiland geen kerkdiensten gehouden.

Diensten kunt u volgen via Kerkdienst gemist of Kerkomroep. Dat kunnen oude diensten zijn. Enkele kerken organiseren ook een dienst met een predikant, een organist en een kerkenraad en zenden die uit.

In de weekbrief vindt u diverse links naar diensten van kerken uit de directe omgeving.

De catechisaties, de gemeenteavond en de jongerenbijeenkomst, ook de kerkenraadsvergadering die stond gepland, gaan niet door.

Om onze verbondenheid als leden van de gemeente van Kampereiland vast te houden hebben we gemeend dat het goed is om een weekbrief aan de gemeenteleden te sturen.

Weekbrief 4 april 2020
Weekbrief 28 maart 2020