zo 23 aug 2020  om 9:30
Voorganger: ds. W. Dekker, Kampen
Kerkdienst Belijdenisdienst
Organist: Dunsbergen / Oppasdienst: Annejet Vierhuizen - Iris van Ittersum

4 jongeren uit onze gemeente hebben dit voorjaar aangegeven dat zij belijdenis van hun geloof af willen leggen. Nu het weer mogelijk is om kerkdiensten te houden willen zij dat doen te midden van de gemeente in deze dienst. Voorganger is Ds. Dekker.
Corine van Ittersum, Jorian Knol, Danielle van ’t Oever en Jasper Ronda willen Ja zeggen tegen God.
Omdat in de kerk maar een beperkt aantal mensen kunnen zitten zullen we de jongeren die belijdenis doen samen met de mensen die zij uitgenodigd hebben in de kerk ontvangen. Voor de gemeenteleden wordt een verbinding gemaakt met Ons Erf zodat daar de dienst in beeld en geluid mee te beleven is. Geef vorm aan de blijdschap die we als gemeente hebben over deze nieuwe belijdende leden door uw aanwezigheid. U moet zich hier wel voor opgeven.

20 sep 2020 om 9:30

Start bijbelkring

21 sep 2020 om 20:15

27 sep 2020 om 9:30

Start catechisatie

01 okt 2020

Kerkdienst luisteren

Luister live naar de kerkdienst.

...of luister een eerdere dienst terug.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.