1 keer per maand zijn jongeren van 12-16 jaar welkom in de mooie schuur bij de familie Kanis.

Met als leidraad de programma’s van Rock-Solid komen thema’s als geloof, verliefdheid, pesten en onzekerheid aan de orde. De jongeren eten samen een maaltijd, gemaakt door Karin of ouders van de jongeren en horen een mini-preekje. Vervolgens worden zij uitgedaagd d.m.v. sport en spel. De leiding van het jongerenwerk is in handen van Antoon, Jan Jelle, Marcel, Wessel, Annejet en Esther.

De jongeren mogen ook altijd vrienden of vriendinnen meenemen. Je hoeft niet perse lid te zijn van een of onze kerk. Of misschien lijkt het je leuk om ook eens een avondje de leider te zijn bij deze jongeren, voel je ook dan meer dan welkom. Uiteraard behoort gewoon eens een keertje kijken ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie: Beatrix Knol / 06-13579021

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00 Het thema van deze dienst is “Hoop”. Aan de kinderen van de gemeente is gevraagd om een bouwwerk te maken van Lego en een foto daarvan op te sturen. De Opendienst commissie verwerkt deze foto’s en die zijn te zien in de dienst. Ziet u ook uit naar Hoop?

Kerkdienst Biddag

10 mrt 2021 om 19:30

14 mrt 2021 om 10:00

Bijbelquiz via Kahoot!

14 mrt 2021 om 20:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender