Jeugddiensten Jeugddiensten
Per jeugddienst gaan 2 commissieleden in gesprek met de dominee of spreker om aan de hand van een thema inhoud te geven aan de dienst. De thema’s worden gekozen en voorbereid door de commissie. Elke jeugddienst proberen we een speciaal tintje te geven door bv. een gospelband te laten spelen, en samen opwekkingsliederen te zingen, en een sketch op te voeren om het thema duidelijk te maken. We nodigen ook af en toe een spreker uit in plaats van een dominee. De drie personen die samen een jeugddienst gaan voorbereiden komen voor de jeugddienst bij elkaar. Zij nemen dan de liturgie door, en de taken worden onderling verdeeld. Nadat er twee jeugddiensten hebben plaatsgevonden, komen wij als gehele commissie bij elkaar om deze diensten te evalueren en de volgende diensten weer onderling te verdelen, met de bedachte thema’s.
Je kunt ons ook volgen op Facebook! Voorafgaand aan elke jeugddienst plaatsen we een poster op onze Facebookpagina met het thema, de spreker,en de naam van de band. Ook via WhatsApp sturen we deze poster rond om iedereen uit te nodigen.
We horen het graag als je suggesties hebt voor de jeugddiensten, of als je onze commissie wilt komen versterken. Schroom niet, spreek gerust één van de commissieleden aan, of laat een berichtje achter op Facebook.
In de commissie zitten: Corine van Ittersum, Ellen van Keulen, Jenneke van der Steege en Jurian van den Berg.
 
terug