Welkom


De Hervormde Gemeente Kampereiland is een zelfstandige gemeente en maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Beleef onze kerkdienst

Kijk live naar de kerkdienst.

...of kijk een eerdere dienst terug.

Kerkdienst en Corona

Als kerkenraad hebben we besloten om geen gemeenteleden uit te nodigen voor alle komende diensten. Uit verantwoordelijkheid, uit solidariteit. We hebben de technische apparatuur om live de diensten te volgen.

Collecte

Onze gemeente gebruikt Givt als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte. Givt is een app waarmee je altijd en overal mee kan doen aan de collecte. Ook als je nu thuis meekijkt vanaf de bank. Met Givt kan je gewoon blijven geven.

Van de kerkelijk werker

Verdiepingsavonden
Zoals het er nu naar blijft uitzien zullen we voorlopig nog niet bij elkaar komen als kringwerk. Nu we de middelen hebben om online met beeld uit te zenden willen we een soort van Bijbellezing uit zenden vanuit de kerk voor heel de gemeente.Deze avonden zullen een verdiepend karakter hebben en zullen een kleine 25 minuten duren. De eerste avond zal in het teken staan van de 'Laatste dingen'. A.d.h.v. het Bijbelboek Openbaringen zullen we horen wat de Bijbel hierover zegt. U kunt live meekijken, of op een later moment terugkijken. De verdiepingsavonden worden hier uitgezonden of via kerkdienstgemist.nl. Van harte uitgenodigd om mee te kijken. 

Bijbel kahootquiz

Met de verbindingen via beeld blijkt niet alles mogelijk. Ik had het voornemen om een Bijbelquiz te doen via Kahoot. Dat gaat toch niet werken. Maar aangezien ik deze quizzen maak en presenteer voor de Hervormde gemeente van IJsselmuiden nodig ik jong en oud uit om daaraan mee te doen! De eerstvolgende twee staan gepland op zondag 31 januari en zondag 14 februari en starten om 20.00 uur, te volgen via www.dorpskerk.com/wijk-2. Iedereen van harte uitgenodigd om mee te doen! 

Catechisaties
De catechisaties gaan voorlopig niet door. Om de jongeren toch wat aan te reiken zal ik een vlog maken en deze in de groepswhatsapp versturen van de catechisanten. Ook zullen deze vlogs geplaatst worden op de website van de kerk, zodat u thuis er eens over door kan spreken met elkaar. 

Goede groet, 

Bart van 't Ende
Kerkelijk werker 
0638489122

Uitleg Bijbelquiz via Kahoot Kampereiland


Let op: aan deze quiz kun je alleen goed deelnemen via het Youtubekanaal van Hervormd IJsselmuiden (www.dorpskerk.com).

Dus om deel te kunnen nemen aan de quiz: via de appstore download je van te voren de app Kahoot! op je mobiel. Of je doet mee via de website: www.kahoot.it en klik je op Game PIN. Op de beamer via het youtubekanaal komt er een pincode te staan en die voer je in op je eigen Kahoot!app/ website. Het zal ongeveer een klein half uurtje duren. Voor vragen of informatie kun je terecht bij Bart van ’t Ende | 06-38489122
 

Agenda

Kerkdienst

17 jan 2021 om 10:00

Catechisatie geannuleerd i.v.m. Coronavirus

21 jan 2021 om 18:30

Livestream verdiepingsavond

21 jan 2021 om 19:30

Kerkdienst

24 jan 2021 om 10:00

Informatie kerkdiensten

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Momenteel is het helaas niet mogelijk om een dienst fysiek bij te wonen.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.