Inleiding

Vanaf december 2018 zijn we gestart met een maandbrief. Hierin staat de meest actuele informatie over kerkdiensten, activiteiten en acties. U kunt de maandbrief op onze site lezen of digitaal ontvangen. Stuur daarvoor een mailtje naar: scriba.kampereiland@outlook.com

Om onze verbondenheid als leden van de gemeente van Kampereiland vast te houden tijdens de corana crisis hebben we gemeend dat het goed is om i.p.v. een maandbrief een weekbrief aan de gemeenteleden te sturen.

Naast onze weekbrief/ maandbrief hebben we één pagina ter beschikking in het kerkblad Mozaík van Protestants Kampen.

Op onze site staat de laatst aangeleverde kopij.

- Week- en maandbrieven
- Kerkblad

Kampereiland helpt...

Samen iets ondernemen om de levensstandaard in een dorp in Roemenië omhoog te krijgen. Dit doen we samen met de Hervormde Kerk van Kamperveen en de Gereformeerde Kerk van het Zuideinde door verschillende acties te organiseren. Ook door er goederen, kleding, (kinder)schoenen naar toe brengen en waar mogelijk is te helpen.

- Kampereiland helpt

In deze agenda worden activiteiten vermeld buiten de kerkdiensten om.

- Agenda
- Kerkdiensten

Catechisatie

03 dec 2020 om 18:30

Kerkdienst 2e Advent | Doopdienst

06 dec 2020 om 10:00

Samen op weg

07 dec 2020 om 19:45

Kerkdienst 3e Advent

13 dec 2020 om 10:00

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Om een dienst bij te wonen dient u zich aan te melden via het aanmeldingsformulier.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.