Inleiding

Vanaf december 2018 zijn we gestart met een maandbrief. Hierin staat de meest actuele informatie over kerkdiensten, activiteiten en acties. U kunt de maandbrief op onze site lezen of digitaal ontvangen. Stuur daarvoor een mailtje naar: scriba.kampereiland@outlook.com

Om onze verbondenheid als leden van de gemeente van Kampereiland vast te houden tijdens de corana crisis hebben we gemeend dat het goed is om i.p.v. een maandbrief een weekbrief aan de gemeenteleden te sturen.

Naast onze weekbrief/ maandbrief hebben we één pagina ter beschikking in het kerkblad Mozaík van Protestants Kampen.

Op onze site staat de laatst aangeleverde kopij.

- Week- en maandbrieven
- Kerkblad

Kampereiland helpt...

Samen iets ondernemen om de levensstandaard in een dorp in Roemenië omhoog te krijgen. Dit doen we samen met de Hervormde Kerk van Kamperveen en de Gereformeerde Kerk van het Zuideinde door verschillende acties te organiseren. Ook door er goederen, kleding, (kinder)schoenen naar toe brengen en waar mogelijk is te helpen.

- Kampereiland helpt

Activiteitenkalender

In deze kalender worden activiteiten vermeld buiten de kerkdiensten om.

- Activiteitenkalender
- Kerkdiensten

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00 Het thema van deze dienst is “Hoop”. Aan de kinderen van de gemeente is gevraagd om een bouwwerk te maken van Lego en een foto daarvan op te sturen. De Opendienst commissie verwerkt deze foto’s en die zijn te zien in de dienst. Ziet u ook uit naar Hoop?

Kerkdienst Biddag

10 mrt 2021 om 19:30

14 mrt 2021 om 10:00

Bijbelquiz via Kahoot!

14 mrt 2021 om 20:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender