Deze kring van jonge mensen (rond de leeftijd van 20-35 jaar) komt 1 x per maand bij elkaar.

Samen zoeken we naar wat de Bijbel ons te zeggen heeft en hoe we hier toegepast in onze tijd naar kunnen leven. Aan de hand van een Bijbelgedeelte of een bepaald thema samen op weg naar verdieping en verbreding.

De avonden worden geleid door Bart van ‘t Ende, maar op verzoek een keer een andere spreker behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Denk jij dat dit ook voor jou waardevolle avonden zouden kunnen zijn of dat jouw inbreng het verschil zou kunnen maken, meld je dan nu aan via beatrixknol@live.nl.

Kerkdienst 2e Advent | Doopdienst

06 dec 2020 om 10:00

Samen op weg

07 dec 2020 om 19:45

Kerkdienst 3e Advent

13 dec 2020 om 10:00

Catechisatie

17 dec 2020 om 18:30

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Om een dienst bij te wonen dient u zich aan te melden via het aanmeldingsformulier.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.