Deze kring van jonge mensen (rond de leeftijd van 20-35 jaar) komt 1 x per maand bij elkaar.

Samen zoeken we naar wat de Bijbel ons te zeggen heeft en hoe we hier toegepast in onze tijd naar kunnen leven. Aan de hand van een Bijbelgedeelte of een bepaald thema samen op weg naar verdieping en verbreding.

De avonden worden geleid door Bart van ‘t Ende, maar op verzoek een keer een andere spreker behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Denk jij dat dit ook voor jou waardevolle avonden zouden kunnen zijn of dat jouw inbreng het verschil zou kunnen maken, meld je dan nu aan via beatrixknol@live.nl.

Samen op weg geannuleerd i.v.m. Coronavirus

01 mrt 2021 om 19:45

Catechisatie geannuleerd i.v.m. Coronavirus

04 mrt 2021 om 18:30

Livestream verdiepingsavond

04 mrt 2021 om 19:30

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender