Elke zondag is er voor de kleinste kinderen kinderoppas in Ons Erf.

In de wintermaanden vindt de oppas plaats in de erkerzaal. In de zomermaanden in de gymzaal. Vindt u/jij het leuk om ook te helpen met oppassen? Meldt u/je dan bij Brenda Knol (coordinator) tel. 06-22011374 of per mail: brenniekoers@hotmail.com (Ook voor vragen/opmerkingen)

In december sturen we het rooster voor het jaar daarop rond.
Ook onder kerkdiensten kun je zien of je aan de beurt bent.

Een paar praktische punten:
  • Wees op tijd!! (minstens een kwartier voor aanvang van de dienst).
  • De oppas is in de wintermaanden in de Erkerzaal en als de temperaturen weer aangenaam genoeg zijn  in de gymzaal van Ons Erf. Op het krijtbord bij de bar wordt aangegeven wanneer er gewisseld gaat worden.
  • Het speelgoed staat in de ruimte achter de bestuurskamer.
  • Er is een kinderbijbel van de oppas. Deze ligt in de kast van de bestuurskamer, waar ook de spullen van de kindernevendienst liggen (meest linkse kast!), mag zeker gebruikt worden maar na gebruik graag weer terug leggen in de kast!
  • In verband met veiligheid van de kinderen is het niet de bedoeling touwen, klimrekken etc. te gaan gebruiken. Zachte ballen kunnen wel gebruikt worden. Geef de kinderen aan waar en hoe ze mogen spelen met ballen, zodat de allerjongsten ook veilig zijn.
  • Willen jullie na afloop alles weer netjes achterlaten en het speelgoed zorgvuldig in de kratten opruimen?
  • Als je verhinderd bent om op te passen, dan graag zelf ruilen met iemand anders van de lijst; bewaar deze lijst daarom goed. Bij nood, (bijv. ’s morgens vroeg ziekte) mag je me altijd vragen.
  • Mocht er iets zijn met het speelgoed, laat het me weten!!

Veel succes en plezier gewenst bij het oppassen!

Kerkdienst 2e Advent | Doopdienst

06 dec 2020 om 10:00

Samen op weg

07 dec 2020 om 19:45

Kerkdienst 3e Advent

13 dec 2020 om 10:00

Catechisatie

17 dec 2020 om 18:30

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Om een dienst bij te wonen dient u zich aan te melden via het aanmeldingsformulier.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.