Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst.

Voor de groepen 0 t/m 8 is er iedere zondag kindernevendienst in Ons Erf.
De kinderen verlaten de kerk tijdens het orgelspel na het lied voor de preek en zij blijven de rest van de kerkdienst in Ons Erf waar ze na afloop door de ouders kunnen worden opgehaald.

Wij maken gebruik van de methode ‘Vertel het maar’. In deze methode worden kinderen spelenderwijs met de Bijbel in aanraking gebracht. De ene zondag luisteren ze naar een Bijbelverhaal waarna ze mogen knutselen over dit onderwerp, de andere zondag doen we spelletjes of puzzels die over een onderwerp uit de Bijbel gaan.

De leiding bestaat uit een vast groepje vrijwilligers.
Mocht u / jij het ook leuk vinden om te komen helpen met de kindernevendienst, neem dan gerust contact met mij op. Alle hulp is van harte welkom.

Contactpersoon: Corjanne van der Linde, 06-50802305.

catechisatie

do 08 dec 2022 om 18.30