Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst.

Voor de groepen 0 t/m 8 is er iedere zondag kindernevendienst in Ons Erf.
De kinderen verlaten de kerk tijdens het orgelspel na het lied voor de preek en zij blijven de rest van de kerkdienst in Ons Erf waar ze na afloop door de ouders kunnen worden opgehaald.

Wij maken gebruik van de methode ‘Vertel het maar’. In deze methode worden kinderen spelenderwijs met de Bijbel in aanraking gebracht. De ene zondag luisteren ze naar een Bijbelverhaal waarna ze mogen knutselen over dit onderwerp, de andere zondag doen we spelletjes of puzzels die over een onderwerp uit de Bijbel gaan.
Doordat we niet allemaal naar de kerk kunnen of willen gaan vanwege de coronatijd waar we nu in zitten, kun je ook via de site https://vertelhetmaar.nl/ gratis materiaal downloaden na het aanmaken van een gratis account.

De leiding bestaat uit een vast groepje vrijwilligers.
Mocht u / jij het ook leuk vinden om te komen helpen met de kindernevendienst, neem dan gerust contact met mij op. Alle hulp is van harte welkom.

Contactpersoon: Corjanne van der Linde, 06-50802305.

Catechisatie geannuleerd i.v.m. Coronavirus

21 jan 2021 om 18:30

Livestream verdiepingsavond

21 jan 2021 om 19:30

24 jan 2021 om 10:00

31 jan 2021 om 10:00

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Momenteel is het helaas niet mogelijk om een dienst fysiek bij te wonen.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.