09-05-2022

Van de kerkelijk werker

Feestdag!

Er was een periode in mijn leven dat ik dat helemaal prima zou vinden; elke week een feestdag. Nu niet meer. Ik ben geen feestvarken die vooroploopt in de polonaise. Toch geeft God het geschenk van een feestdag aan mens en dier. Elke zondag een feestdag omdat God ons Zijn bevrijding aanbiedt en dat Jezus is opgestaan uit de dood. Daarom mochten de kinderen slingers ophangen aan de preekstoel, de plaats waar Gods bevrijding wordt aangeboden voor jong en oud.

Deze slingers passen ook heel goed om het komende feest, Hemelvaartsdag. Jezus wordt bekroond en in heerlijkheid hersteld. Jezus is Koning en zit aan de rechterhand van God. Hij regeert de Hemel en aarde. Daarin ligt ons vertrouwen en onze hoop. Reden genoeg om dat elke zondag te vieren! Bart van ’t Ende

Vierende gemeente

Zondag 15 mei