‘Niemand van ons leeft voor zichzelf op aarde’ (Rom. 14: 7a).

We willen in alles voorzichtig zijn. Daarom denken we er goed aan te doen om grotere samenkomsten dit winterseizoen niet te organiseren zoals het groothuisbezoek. Wel kunnen kringen in klein verband georganiseerd worden, zoals terugkomavond met doopouders of avond met ouders van tieners. Natuurlijk heeft iedereen daar zijn eigen verantwoordelijkheid in, maak zelf de afweging of je hieraan wilt deelnemen.

Mocht er in de komende tijd de situatie veranderen rondom het coronavirus zullen we daar uiteraard op reageren.

Doordat grotere ontmoetingen niet doorgaan en we opgeslokt dreigen te worden door het gebeuren van de tijd kan het maar zo zijn dat we elkaar uit het oog verliezen. Later we daarvoor waken om met Paulus te spreken: ‘Niemand van ons leeft voor zichzelf op aarde’ (Rom. 14: 7a).

31 jan 2021 om 10:00

Bijbelquiz via Kahoot!

31 jan 2021 om 20:00

Catechisatie geannuleerd i.v.m. Coronavirus

04 feb 2021 om 18:30

Livestream verdiepingsavond

04 feb 2021 om 19:30

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Momenteel is het helaas niet mogelijk om een dienst fysiek bij te wonen.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.