‘Niemand van ons leeft voor zichzelf op aarde’ (Rom. 14: 7a).

We willen in alles voorzichtig zijn. Daarom denken we er goed aan te doen om grotere samenkomsten dit winterseizoen niet te organiseren zoals het groothuisbezoek. Wel kunnen kringen in klein verband georganiseerd worden, zoals terugkomavond met doopouders of avond met ouders van tieners. Natuurlijk heeft iedereen daar zijn eigen verantwoordelijkheid in, maak zelf de afweging of je hieraan wilt deelnemen.

Mocht er in de komende tijd de situatie veranderen rondom het coronavirus zullen we daar uiteraard op reageren.

Doordat grotere ontmoetingen niet doorgaan en we opgeslokt dreigen te worden door het gebeuren van de tijd kan het maar zo zijn dat we elkaar uit het oog verliezen. Later we daarvoor waken om met Paulus te spreken: ‘Niemand van ons leeft voor zichzelf op aarde’ (Rom. 14: 7a).

01 nov 2020 om 10:00

Samen op weg

02 nov 2020 om 19:45

Kerkdienst Dankdag

04 nov 2020 om 19:30

Catechisatie

05 nov 2020 om 18:30

Kerkdienst luisteren

Luister live naar de kerkdienst.

...of luister een eerdere dienst terug.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.