Verjaardagsfonds Verjaardagsfonds

Alle gemeenteleden krijgen op of net na hun verjaardag een kaartje en het verjaardag zakje. De bijdrage die met deze verjaardag zakjes wordt opgehaald proberen wij zo goed mogelijk te besteden binnen de kerk. Zo zijn de gordijnen vervangen, is er een schermpje gekomen op de kansel zodat de predikant kan zien wat er op de beamer komt. Het volgende doel wordt een tuinbank met informatiebord deze zal in de tuin van de kerk geplaatst worden. Als dit afgerond is zal er door het college van advies en de kerkrentmeesters een nieuw “doel” uitgekozen worden. Mocht er per ongeluk géén kaartje bij iemand bezorgd zijn dan horen wij dat graag van u, en zullen wij er zorg voor dragen dat er de volgende verjaardag wel een kaartje bezorgd wordt. Een ieder die al een bijdrage heeft gegeven, hartelijk dank daarvoor! Nog niet gegeven? Uw verjaardag gift kunt u in het zakje en daarna in de collectezak doen. Contactpersoon van het verjaardag fonds is: Henk van der Steege, 038-3388230.