Verdiepingsavonden

Zoals het er nu naar blijft uitzien zullen we voorlopig nog niet bij elkaar komen als kringwerk. Nu we de middelen hebben om online met beeld uit te zenden, organiseren we een soort van Bijbellezingen vanuit de kerk. Deze avonden hebben een verdiepend karakter en zullen een kleine 25 minuten duren. De vijfde avond is 18 maart. Zie de activiteitenkalender voor meer informatie per avond. U kunt hier live meekijken, of op een later moment terugkijken.

Bijbelquiz via Kahoot!

De eerstvolgende quiz staat gepland op zondag 14 maart en start om 20.00 uur. De link om mee te doen komt binnenkort online.

Dus om deel te kunnen nemen aan de quiz: via de appstore of google play download je van te voren de app Kahoot! op je mobiel. Of je doet mee via de website: www.kahoot.it en klik je op Game PIN. Via het youtubekanaal komt er een pincode te staan en die voer je in op je eigen Kahoot!app/ website. Het zal ongeveer een klein half uurtje duren. Voor vragen of informatie kun je terecht bij Bart van ’t Ende | 06-38489122

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00 Het thema van deze dienst is “Hoop”. Aan de kinderen van de gemeente is gevraagd om een bouwwerk te maken van Lego en een foto daarvan op te sturen. De Opendienst commissie verwerkt deze foto’s en die zijn te zien in de dienst. Ziet u ook uit naar Hoop?

Kerkdienst Biddag

10 mrt 2021 om 19:30

14 mrt 2021 om 10:00

Bijbelquiz via Kahoot!

14 mrt 2021 om 20:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender