donderdag 16 januari 2020

consistorie
Tijdstip:
 20:00

Op donderdag 16 januari willen we als ouders van tieners voor een tweede keer bij elkaar komen.Thema is door de ouders zelf aangedragen; keuzes maken in het leven. Een blijvend en actueel thema, voor alle generaties. Bent u de vorige keer niet geweest, sluit gerust aan!
Graag weer even aanmelden wanneer u aanwezig bent, de avond start om 20.00 uur. Voor meer informatie kunt u bij mij terecht.

Bart van ’t Ende

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00 Het thema van deze dienst is “Hoop”. Aan de kinderen van de gemeente is gevraagd om een bouwwerk te maken van Lego en een foto daarvan op te sturen. De Opendienst commissie verwerkt deze foto’s en die zijn te zien in de dienst. Ziet u ook uit naar Hoop?

Kerkdienst Biddag

10 mrt 2021 om 19:30

14 mrt 2021 om 10:00

Bijbelquiz via Kahoot!

14 mrt 2021 om 20:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender