Schoonmaakwerk Schoonmaakwerk
Zoals u weet wordt vanaf oktober 2009 het kerkgebouw bij toerbeurt door vrijwilligers, wekelijks, bijgehouden. Dit wordt gedaan met 6 teams van 2 à 3 personen. Bij deze een oproep voor dames of heren die ook af en toe kunnen helpen, of die we op de reservelijst mogen zetten. Graag uw reactie. Contactpersoon: Martijn Knol (0620554142)
Daarnaast wordt 1x per jaar de grote schoonmaak gehouden. We proberen dit doorgaans eind april te organiseren. Er worden zaken aangepakt welke bij de reguliere schoonmaak niet gedaan worden. Hierbij kan gedacht worden aan het lappen van de (hoge) kerkramen, het schoonmaken van de dakgoten en zelfs het smeren van de kerkklok!   We proberen (en dat lukt doorgaans goed met genoeg vrijwilligers) om in één zaterdag morgen alles aan te pakken. De afgelopen jaren mogen we in ieder geval terugkijken op zeer geslaagde en super gezellige ochtenden, waar we op een actieve manier bezig zijn binnen de kerk.