zo 24 december 2017

Reis mee met de ster! Kerstwandeling

Locatie:
 start: bij de hekken van de Ds Joh. vd Wendeschool
Tijdstip:
Prijs:
 gratis

Beleef het Kerstverhaal en reis mee met de Ster!!

Graag willen wij op Kerstavond, dus zondag 24 december, met jong en oud het kerstverhaal tot leven laten komen en het Kerstverhaal echt beleven. Dit alles speelt zich af rondom de Hervormde Kerk te Kampereiland.

Tijdens een indrukwekkende wandeling word je door een spoor van honderden lichtjes geleid langs verschillende gebeurtenissen rondom de geboorte van het kindje Jezus. Ontmoet de Romeinse Keizer, de herbergier, de herders, en de wijzen………of vind het kindje in de stal!

Een ieder is wel bekend met het kerstverhaal. Het belangrijkste van alles in dit verhaal is:

De geboorte van Jezus, de Redder van de wereld!

Tijdens de avondwandeling gaan wij op zoek naar Hem.
De oren en ogen worden geprikkeld in een sfeervolle wandeling.
In de kou en in het donker word je verwarmd met toneel, muziek, zang en tijdens de wandeling zullen de paden sfeervol worden verlicht.

Wanneer:        Zondagavond 24 december 2017

Waar:         Alles speelt zich af rondom de Hervormde Kerk te Kampereiland

Startlocatie:     Voor de hekken van de Ds Joh. vd Wendeschool

Tijd    :     Er kan gestart worden tussen 19.00 en 20.00 uur.
                          Er zal om de 10 minuten een groepje van start gaan om deze bijzondere
                          wandeltocht te gaan beleven.

Duur:         De wandeling zal ongeveer 45 minuten duren.

Aan het einde van de tocht kan een ieder zich opwarmen aan een heerlijke kop koffie of een beker heerlijke chocolademelk en worden er kerstliederen gezongen in ontmoetingscentrum "Ons Erf" .

Deelname is op eigen risico!  Deelname is gratis en u hoeft zich vooraf niet aan te melden. Aangezien het kerstverhaal via een mooie sfeervolle wandeling aan u wordt getoond, dient u er rekening mee te houden dat u zich warm kleed.

Bij het eindpunt van de wandeling kunt u een vrijwillige bijdrage geven voor de onkosten.

Wij zien u graag op 24 december 2017!