zaterdag 12 september 2020

Oud ijzer inzameling

Locatie:
 Familie Knol, Noorderrandweg

Voor iedereen die van oud ijzer afwil:het kan op zaterdag 12 september ingeleverd worden. Er staat een container voor oud ijzer bij de familie Knol aan de Noorderrandweg. Wel even de verschillende soorten apart houden. Alleen ijzer kan direct in de container. De opbrengst komt ten goede aan de dorpjes Pacureni en Padureni in Roemenië. Verleden week is er een vrachtauto met 2e hands meubelen, kleding en schoenen die kant op gegaan. De transportkosten hopen we hier mee te betalen.
Namens Kampereiland helpt......! Kor

09 mei 2021 om 10:00

Kerkdienst Hemelvaartsdag

13 mei 2021 om 10:00

16 mei 2021 om 10:00

Livestream verdiepingsavond

20 mei 2021 om 19:30

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.