Kostersteam Kostersteam
Iedere zondag staan de deuren van de kerk voor u open, het kerkpad is geveegd (van blad of sneeuw), de liturgieborden zijn klaar gemaakt en de juiste kleur kanseldoek is opgehangen. De temperatuur van de kerk wordt ingesteld en de luidklok ingeschakeld. De predikant en u als kerkbezoeker worden door hen welkom geheten. Al enkele jaren worden deze werkzaamheden door 6 gemeenteleden, Jan Stapel, Erik van der Linde, Klaas Dijkstra, Jan Bernard van Ittersum, Jeannette Knol en Hanneke van der Linde, uitgevoerd hetgeen zij uiterst serieus en secuur doen. Naast de bovengenoemde taken zijn de kosters tevens bhv’er, zij gaan eens in de twee jaar op herhalingscursus om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit vlak. Voor vragen en/of suggesties kunt u terecht bij de kostercoördinator. Martijn Knol (06-20554142)