Kerkdienst en Corona

• Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Behoord u en jij tot een kwetsbare groep, wees dan extra alert bij het bezoeken van de kerkdiensten;
  •  Hebt u of  jij een verkoudheid, veel hoesten, blijf dan thuis. Zie hiervoor ook de richtlijnen vanuit het RIVM (www.rivm.nl).
  • Voor elke kerkdienst dienen personen zich aan te melden en aan te geven met hoeveel personen uit één huishouden ze komen.
  • Aanmelden per voorkeur via de website van de kerk of anders via de scriba.
  • Per dienst mogen er 30 personen deelnemen (exclusief medewerkers zoals koster, organist en kerkenraad).
  • Draag bij binnenkomst een mondmasker en desinficteer de handen (op de zitplaats mag het mondmasker afgedaan worden).
  • Draag bij verlaten van de kerk een mondmasker.
Voor de jonge kinderen is er oppas in “Ons Erf”.
Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst. Voor de preek gaan ze de kerk uit en komen niet weer terug in de dienst.

Kerkdienst 2e Advent | Doopdienst

06 dec 2020 om 10:00

Samen op weg

07 dec 2020 om 19:45

Kerkdienst 3e Advent

13 dec 2020 om 10:00

Catechisatie

17 dec 2020 om 18:30

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Om een dienst bij te wonen dient u zich aan te melden via het aanmeldingsformulier.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.