Kerkdienst en Corona

• Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Behoord u en jij tot een kwetsbare groep, wees dan extra alert bij het bezoeken van de kerkdiensten;
  •  Hebt u of  jij een verkoudheid, veel hoesten, blijf dan thuis. Zie hiervoor ook de richtlijnen vanuit het RIVM (www.rivm.nl).
  • Voor elke kerkdienst dienen personen zich aan te melden en aan te geven met hoeveel personen uit één huishouden ze komen.
  • Aanmelden per voorkeur via de website van de kerk of anders via de scriba.
  • Per dienst mogen er 30 personen deelnemen (exclusief medewerkers zoals koster, organist en kerkenraad).
  • Draag bij binnenkomst een mondmasker en desinficteer de handen (op de zitplaats mag het mondmasker afgedaan worden).
  • Draag bij verlaten van de kerk een mondmasker.
Voor de jonge kinderen is er oppas in “Ons Erf”.
Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst. Voor de preek gaan ze de kerk uit en komen niet weer terug in de dienst.

Samen op weg geannuleerd i.v.m. Coronavirus

01 mrt 2021 om 19:45

Catechisatie geannuleerd i.v.m. Coronavirus

04 mrt 2021 om 18:30

Livestream verdiepingsavond

04 mrt 2021 om 19:30

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender