donderdag 16 april 2020

consistorie
Tijdstip:
 20:00

Alle ouders die in de afgelopen 5 jaar hun kindje hebben laten dopen worden van harte uitgenodigd om op donderdag 16 april bij elkaar te komen voor ontmoeting en gesprek rond een geopende Bijbel.

Als ouders heb je uitgesproken de verantwoording op je te nemen om je kind(eren) op Jezus te wijzen. De gemeente heeft beloofd je hierin te ondersteunen, naast het gebed van de gemeente is het goed om ook met elkaar in gesprek te gaan over de (geloofs)opvoeding en elkaar hierin te ondersteunen en te stimuleren. Er komt nog een persoonlijke uitnodiging. De avond start om 20.00 uur en is in de consistorie.

Van harte uitgenodigd!
Bart van ’t Ende

09 mei 2021 om 10:00

Kerkdienst Hemelvaartsdag

13 mei 2021 om 10:00

16 mei 2021 om 10:00

Livestream verdiepingsavond

20 mei 2021 om 19:30

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.