do 16 april 2020

consistorie
Tijdstip:
 20:00

Alle ouders die in de afgelopen 5 jaar hun kindje hebben laten dopen worden van harte uitgenodigd om op donderdag 16 april bij elkaar te komen voor ontmoeting en gesprek rond een geopende Bijbel.

Als ouders heb je uitgesproken de verantwoording op je te nemen om je kind(eren) op Jezus te wijzen. De gemeente heeft beloofd je hierin te ondersteunen, naast het gebed van de gemeente is het goed om ook met elkaar in gesprek te gaan over de (geloofs)opvoeding en elkaar hierin te ondersteunen en te stimuleren. Er komt nog een persoonlijke uitnodiging. De avond start om 20.00 uur en is in de consistorie.

Van harte uitgenodigd!
Bart van ’t Ende

Kerkdienst 2e Advent | Doopdienst

06 dec 2020 om 10:00

Samen op weg

07 dec 2020 om 19:45

Kerkdienst 3e Advent

13 dec 2020 om 10:00

Catechisatie

17 dec 2020 om 18:30

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Om een dienst bij te wonen dient u zich aan te melden via het aanmeldingsformulier.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.