Facebook Jeugddienst Facebook Jeugddienst

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook

 
Jeugddienst Jeugddienst

De jeugddienstcommissie bereidt  6 x per jaar een jeugddienst voor op het Kampereiland. Per jeugddienst gaat een klein groepje van de commissie in gesprek met de dominee om aan de hand van een thema inhoud te geven aan de dienst. De thema’s worden gekozen en voorbereid door de commissie. 

Elke jeugddienst proberen we een speciaal tintje te geven door b.v. een gospelband in de dienst te laten spelen, en ook samen opwekkingsliederen te zingen, een sketch om het thema duidelijk te maken. Verder is het zo dat we ook wel eens een spreker uitnodigen in plaats van een dominee: denk aan Kees Versteeg, (Christelijk cabaret) en ook is er een jeugddienst geweest door de velden van Kampereiland met een pelgrimstocht. Wij komen voor de jeugddienst bij elkaar. We nemen dan de liturgie door, de taken worden verdeeld en we bespreken soms ook al thema’s voor de volgende jeugddienst.

Je kunt ons ook volgen op Facebook: voorafgaand aan elke jeugddienst plaatsen we een poster op onze Facebookpagina met daarop het thema van de dienst. Ook sturen we via de app de poster met de uitnodiging om naar de jeugddienst te komen!

We horen het graag als je een suggestie hebt voor de diensten, of als je onze commissie wil komen versterken…. laat even een berichtje achter op FB! Je kunt ons natuurlijk ook gewoon erover aanspreken.

In de commissie zitten: Henrike van Ittersum, Ellen van Keulen, Jenneke ten Hove, Jurian van den Berg, Suzan Knol, en Jasper van ’t Oever.