Groothuisbezoek/ gemeenteavond Groothuisbezoek/ gemeenteavond
Gemeenteavond 1 oktober 2019
"De droom van een open kerk voor iedereen houden we levend door ons te focussen op het wonder van Gods liefde. Gods liefde beperkt zich niet tot een beperkt groepje mensen maar heeft de hele wereld op het oog."
Ds. René de Reuver, scriba generale synode

Een open, en gastvrije gemeente van Jezus Christus, waarin jong en oud zich samen thuis mogen voelen.
Een gemeente die graag mensen ontvangt als ‘gast’ in diensten, vieringen en andere activiteiten.
Dat willen we graag uitdragen. Voor mensen van nu, op zoek naar inspiratie, in de samenleving van vandaag.

Dan komt van buiten en binnen de kerkenraad regelmatig de vraag; moeten we als enige kerk op Kampereiland strikt vasthouden aan de naam ‘Hervormde gemeente’ of is het meer uitnodigend dit aan te passen in ‘Protestantse gemeente’?

We hebben daarom ds. Klaas van der Kamp gevraagd of hij een gemeenteavond wil leiden over een eventuele naamsverandering naar Protestantse gemeente  en over zijn werk als classis predikant.

We willen deze avond houden op dinsdag 1 oktober in Ons Erf. Inloop vanaf 19:45 uur, opening 20:00 uur.