Groen in en rondom de kerk Groen in en rondom de kerk

Met de feestdagen en trouwdiensten zorgt Karin van Dijk ervoor dat er bloemen in de kerk staan. Na afloop van de dienst worden deze bloemen bezorgd bij één van de gemeenteleden. Met de kerst hangen en staan er altijd mooie kerststukken in de kerk, deze zijn de afgelopen jaren gemaakt door Jennie Schrijver. Deze bloemstukken worden 2e kerstdag Kampereiland-breed uitgedeeld door de commissie van de kerstgezinsdienst, dus aan gemeenteleden en niet-gemeenteleden. De jeugddienstcommissie verzorgt de bloemen zelf en zorgt er ook zelf voor dat de bloemen na de dienst worden bezorgd. Mocht u of jij iemand weten voor de bloemengroet wilt u dat dan laten weten aan de scriba? Ook rondom de kerk is er het nodige groen dat onderhouden wordt, wekelijks zorgt Henk van der Steege ervoor dat het gazon gemaaid wordt. Daarnaast moeten de heggen zo af en toe worden gesnoeid, de perkjes worden onderhouden, het pad onkruidvrij gemaakt worden. Gelukkig hebben Jan Stapel en Henk van der Steege groene vingers, maar een paar extra helpende handen kunnen we hierbij nog wel gebruiken.