do 21 maart 2019

Nijlandsweg 1
Tijdstip:
 19.15

Deze avond mogen we te gast zijn bij de familie Koers aan de Nijlandsweg 1. We hopen de avond om 19.30 uur openen, waarna we met elkaar gaan eten (er wordt voor ons gekookt!). Daarna zal Bart van 't Ende het thema van de avond toelichten en willen we met elkaar hierover in gesprek gaan. Het onderwerp is de Nashville verklaring: Hoe gaan we hier mee om? Binnen de PKN mag iedere kerk beslissen welk standpunt er in genomen wordt. Wel wordt er van de kerk gevraagd om duidelijk te zijn. Als leidraad willen we vasthouden: “God liefhebben boven alles en de naaste als jezelf”.   Aansluitend is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. In verband met de maaltijd is het wenselijk dat we weten voor hoeveel mensen er gekookt moet worden. Daarom komt er een opgavelijst achterin de kerk te liggen of er kan aan mailtje gestuurd worden aan de scriba. Opgeven kan t/m zondag 17 maart. De kosten bedragen €2,50 p.p. te voldoen op de avond zelf. We zien uit naar uw en jouw komst!

12 jul 2020 om 9:30

19 jul 2020 om 9:30

26 jul 2020 om 9:30

02 aug 2020 om 9:30

Kerkdienst luisteren

Luister live naar de kerkdienst.

...of luister een eerdere dienst terug.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.