di 1 oktober 2019

Ons Erf
Tijdstip:
 19:45

Op 1 oktober willen we in Ons Erf een gemeenteavond houden. Inloop vanaf 19:45uur, opening 20:00 uur. Voor het eerste gedeelte van de avond hebben we classis predikant Klaas van der Kamp uitgenodigd om iets over zijn werk te vertellen en een eventuele naamsverandering bespreken van Hervormde gemeente naar Protestantse gemeente. Waar komt dit in de praktijk op neer en wat komt er allemaal bij kijken?

Voor het tweede gedeelte van de avond hebben we een medewerker van Givt uitgenodigd. Mensen hebben steeds minder contant geld op zak. Dat is logisch, want bijna overal kan je elektronisch betalen en er zijn zelfs plekken waar je helemaal niet meer met contant geld terecht kan.
Deze ontwikkeling is niet tegen te houden. Givt heeft een oplossing ontwikkeld om zonder contant geld met je smartphone te geven. Dit lijkt de kerkenraad een mooie aanvulling voor het meedoen aan de collecten zonder contant geld of collectebonnen.

20 sep 2020 om 9:30

Start bijbelkring

21 sep 2020 om 20:15

27 sep 2020 om 9:30

Start catechisatie

01 okt 2020

Kerkdienst luisteren

Luister live naar de kerkdienst.

...of luister een eerdere dienst terug.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.