di 1 oktober 2019

Ons Erf
Tijdstip:
 19:45

Op 1 oktober willen we in Ons Erf een gemeenteavond houden. Inloop vanaf 19:45uur, opening 20:00 uur. Voor het eerste gedeelte van de avond hebben we classis predikant Klaas van der Kamp uitgenodigd om iets over zijn werk te vertellen en een eventuele naamsverandering bespreken van Hervormde gemeente naar Protestantse gemeente. Waar komt dit in de praktijk op neer en wat komt er allemaal bij kijken?

Voor het tweede gedeelte van de avond hebben we een medewerker van Givt uitgenodigd. Mensen hebben steeds minder contant geld op zak. Dat is logisch, want bijna overal kan je elektronisch betalen en er zijn zelfs plekken waar je helemaal niet meer met contant geld terecht kan.
Deze ontwikkeling is niet tegen te houden. Givt heeft een oplossing ontwikkeld om zonder contant geld met je smartphone te geven. Dit lijkt de kerkenraad een mooie aanvulling voor het meedoen aan de collecten zonder contant geld of collectebonnen.

Kerkdienst 2e Advent | Doopdienst

06 dec 2020 om 10:00

Samen op weg

07 dec 2020 om 19:45

Kerkdienst 3e Advent

13 dec 2020 om 10:00

Catechisatie

17 dec 2020 om 18:30

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Om een dienst bij te wonen dient u zich aan te melden via het aanmeldingsformulier.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.