Terugblik

De geplande gemeenteavond van 24 maart hebben we helaas moeten annuleren i.v.m. het coronavirus.

Op 1 oktober hebben we in Ons Erf een gemeenteavond gehouden. Voor het eerste gedeelte van de avond hadden we classis predikant Klaas van der Kamp uitgenodigd om iets over zijn werk te vertellen en een eventuele naamsverandering te bespreken van Hervormde gemeente naar Protestantse gemeente. Waar komt dit in de praktijk op neer en wat komt er allemaal bij kijken?

Ds. van der Kamp heeft een uitgewerkte versie van dit onderwerp op zijn site staan welke te vinden is via deze link: https://www.klaasvanderkamp.nl/toerusting/materiaal-over-samenwerking/protestant-als-naam

Voor het tweede gedeelte van de avond hadden we een medewerker van Givt uitgenodigd. Mensen hebben steeds minder contant geld op zak. Dat is logisch, want bijna overal kan je elektronisch betalen en er zijn zelfs plekken waar je helemaal niet meer met contant geld terecht kan.
Deze ontwikkeling is niet tegen te houden. Givt heeft een oplossing ontwikkeld om zonder contant geld met je smartphone te geven. Dit lijkt de kerkenraad een mooie aanvulling voor het meedoen aan de collecten zonder contant geld of collectebonnen.

Ook over dit onderwerp heeft ds. van der Kamp een artikel gemaakt en op zijn site staan: https://www.klaasvanderkamp.nl/nieuws/nieuwsoverzicht-2019-tweede-helft/digitale-collecte-rendeert
 
terug

Agenda

Kerkdienst

20 sep 2020 om 9:30

Start bijbelkring

21 sep 2020 om 20:15

Kerkdienst

27 sep 2020 om 9:30

Start catechisatie

01 okt 2020

Kerkdienst luisteren

Luister live naar de kerkdienst....of luister een eerdere dienst terug.


Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

 

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.