‘Niemand van ons leeft voor zichzelf op aarde’ (Rom. 14: 7a).

We willen in alles voorzichtig zijn. Daarom denken we er goed aan te doen om grotere samenkomsten dit winterseizoen niet te organiseren zoals het groothuisbezoek. Wel kunnen kringen in klein verband georganiseerd worden, zoals terugkomavond met doopouders of avond met ouders van tieners. Natuurlijk heeft iedereen daar zijn eigen verantwoordelijkheid in, maak zelf de afweging of je hieraan wilt deelnemen.

Mocht er in de komende tijd de situatie veranderen rondom het coronavirus zullen we daar uiteraard op reageren.

Doordat grotere ontmoetingen niet doorgaan en we opgeslokt dreigen te worden door het gebeuren van de tijd kan het maar zo zijn dat we elkaar uit het oog verliezen. Later we daarvoor waken om met Paulus te spreken: ‘Niemand van ons leeft voor zichzelf op aarde’ (Rom. 14: 7a).

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00 Het thema van deze dienst is “Hoop”. Aan de kinderen van de gemeente is gevraagd om een bouwwerk te maken van Lego en een foto daarvan op te sturen. De Opendienst commissie verwerkt deze foto’s en die zijn te zien in de dienst. Ziet u ook uit naar Hoop?

Kerkdienst Biddag

10 mrt 2021 om 19:30

14 mrt 2021 om 10:00

Bijbelquiz via Kahoot!

14 mrt 2021 om 20:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender