Filmpjes catechisaties

In de komende periode zal de catechese op de volgende wijze vorm worden geven: er komen korte filmpjes voor de catechisanten. Om de week zal er een filmpje worden gemaakt. Dit filmpje zal worden verspreid via de Whatsapp groepen van de catechese. Ook zal het filmpje hier op de website worden geplaatst, zodat u het samen met uw tiener(s) kunt bekijken. Op deze manier hopen wij u te ondersteunen in de geloofsopvoeding en het geloofsgesprek te stimuleren. Mocht u willen reageren of vragen hebben kan dat via Bart van ’t Ende – barthervormdkampereiland@gmail.com of 06-38489122.

Week 3 - Tijd voor God
Week 5 - Volhouden
Week 7 - Welke kant gaat het op?
Week 9 - De dag van de Heer

Kijk ook:  De dag van de Heer | Sela

Kerkdienst open dienst

07 mrt 2021 om 10:00 Het thema van deze dienst is “Hoop”. Aan de kinderen van de gemeente is gevraagd om een bouwwerk te maken van Lego en een foto daarvan op te sturen. De Opendienst commissie verwerkt deze foto’s en die zijn te zien in de dienst. Ziet u ook uit naar Hoop?

Kerkdienst Biddag

10 mrt 2021 om 19:30

14 mrt 2021 om 10:00

Bijbelquiz via Kahoot!

14 mrt 2021 om 20:00

Momenteel is het helaas niet mogelijk om diensten fysiek bij te wonen.

Veertigdagentijdkalender