Geven

Elk jaar in januari wordt er in de Protestantse Kerk in Nederland de Actie Kerkbalans gehouden. Met deze actie haalt de Protestantse Kerk het grootste gedeelte van het geld op dat nodig is om de predikanten en kerkelijk werkers, kosten van de gebouwen, etc. te betalen. Daarnaast zijn er nog collecten en andere vrijwillige bijdragen. De kerk wordt dus door de leden betaald en krijgt geen subsidie. Daarom krijgt elk lid van 18 jaar of ouder het verzoek om zijn of haar financiële steentje bij te dragen. Want de kerk bestaat bij vrijwillige inzet, maar ook bij vrijwillige bijdragen.

Wilt u meehelpen en bijdragen? Uw gift is van harte welkom! Het rekeningnummer is NL80RABO0331201623 t.n.v. Hervormde Gemeente Kampereiland (Kerk) o.v.v. ”gift”

Wilt u iets overmaken voor de diaconie, dan kan dat op rekeningnummer NL62RABO0159157412 t.n.v. Hervormde Gemeente Kampereiland (Diaconie). Vermeld bij het overmaken duidelijk het doel.

Tijdens de dienst kan er gegeven worden met contant geld en collectebonnen.

Met de collectebonnen werken we samen met Hervormd Kampen.
Klik onderstaande link om te bestellen:

De Hervormde Gemeente Kampereiland heeft de ANBI-status, zodat uw kerkelijke bijdrage en giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.

01 nov 2020 om 10:00

Samen op weg

02 nov 2020 om 19:45

Kerkdienst Dankdag

04 nov 2020 om 19:30

Catechisatie

05 nov 2020 om 18:30

Kerkdienst luisteren

Luister live naar de kerkdienst.

...of luister een eerdere dienst terug.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.