Beamerteam Beamerteam

Binnen de kerk is een aantal (meest jonge) mensen actief in het beamerteam. Tot nu toe is de beamer alleen gebruikt bij speciale diensten en de laatste tijd ook om het eerste lied uit het nieuwe liedboek te zingen. Maar omdat er voor gekozen is om dit najaar over te stappen op het nieuwe liedboek gaan we alle liederen projecteren. Alles uit het nieuwe liedboek is (met abonnement) eenvoudig te downloaden, compleet met notenbalken. We merken dat veel mensen dat toch erg prettig vinden. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om uit andere bundels te zingen maar deze zijn vaak niet met notenbalk op internet te vinden, vandaar dat het dan vaak bij alleen de tekst zal blijven. Predikanten gebruiken steeds vaker foto’s of andere afbeeldingen om dingen te verduidelijken. Ook wij denken dat op deze manier de beamer in de kerk van toegevoegde waarde kan zijn. Omdat we straks iedere dienst beamen is versterking van ons team van harte welkom. Heel moeilijk is het echt niet; je hoeft geen computerfanaat te zijn. Een klein beetje verstand van PowerPoint is eigenlijk al voldoende! Gerja, Corjanne, Anouk, Loes, Thijs, Anna, Corine en Jan Bernard.