20-08-2020

Woensdag 19 augustus gaat de auto van Johan Boomsma rijden en ze hopen vrijdag daar te arriveren, met een uitloop naar de zaterdag. De transporten verlopen op dit moment soepel, d.w.z. geen wachttijden bij de grenzen. De bewoners van Padureni zullen er zelf voor zorgen dat de vrachtwagen gelost gaat worden. Het aantal besmettingen loopt ook in Roemenië (oranje) weer op. De dorpen Padureni en Pacureni zijn echter vrij van het virus. Er gaan meestal meerdere personen mee die helpen met lossen en ook helpen met de verkoop van de goederen maar dit jaar dus waarschijnlijk even niet. De goederen gaan eerst in de opslag als ze daar arriveren want men wil nog niet direct een markt organiseren, dat komt later wel. Wie een keer wil meehelpen: laat het even weten (Kor Koers 06-23911906).

Ook het oud ijzer inzamelen ging in april niet door. Daarvoor hebben we een nieuwe datum gepland nl zaterdag 12 september. De container zal weer klaar staan bij de familie Knol aan de Noorderrandweg.

Kerkdienst 2e Advent | Doopdienst

06 dec 2020 om 10:00

Samen op weg

07 dec 2020 om 19:45

Kerkdienst 3e Advent

13 dec 2020 om 10:00

Catechisatie

17 dec 2020 om 18:30

Ochtenddiensten van 1 juni tot 1 oktober om 9.30 uur en van 1 oktober tot 1 juni om 10.00 uur. Aanvang avonddiensten is 19:30 uur. Om een dienst bij te wonen dient u zich aan te melden via het aanmeldingsformulier.

De liturgie vindt u bij kerkdiensten onder 'meer details'.

Diensten zijn hier of via kerkdienstgemist live te volgen en achteraf terug te kijken.

Jeugddiensten

Volg de Jeugddienst Kampereiland op Facebook.

Kampereiland Helpt

Volg Kampereiland Helpt...!!! ook op Facebook.