Terugblik 2016 op naar 2017 Terugblik 2016 op naar 2017
-december 2016-

Het jaar 2016 bijna voorbij.
Conclusie: We hebben een aantal leuke acties gehouden.

Er is oud ijzer ingezameld, we zijn creatief bezig geweest en de dingen die gemaakt zijn zijn verkocht op rommelmarkten. Er zijn kippenpoten verkocht en de stoofperenactie was de laatste actie van 2016. Het totaal bijeen gebrachte bedrag was ruim € 2.000, --. Bij een 2-tal acties, gehouden op Kamperveen, hebben we ons ook laten zien. In mei werd er een rommelmarkt/veiling gehouden. En begin juli werd het slagbaltoernooi gehouden. Voor de 2e achtereenvolgende keer werd een groep enthousiaste slagbalspelers van het Kampereiland winnaar. Nogmaals: proficiat!! Ook bij de beide laatstgenoemde activiteiten ging de opbrengst naar Pãcureni! Ook werden er nog 2 collectes gehouden die door de diaconie rechtstreeks overgemaakt zijn naar Kamperveen. Alles bij elkaar een mooi gebaar richting de zustergemeente in Roemenië.

Tijdens de laatste gezamenlijke vergadering is er flink gesproken over een nieuw project. Er is iets genoemd waar we mee aan de slag gaan. Kijken of het wat kan worden. Daar hoort u nog meer van in het komende jaar!

Wat staat er komend jaar op de agenda? In ieder geval willen we de datum voor het oud ijzer inzamelen melden. Op zaterdag 8 april 2017 kunt u het oude ijzer brengen bij Marten Knol aan de Noorderrandweg. Daar staat dan de container die gevuld kan worden.

De commissie, Gerda, Hanneke, Mieke, Marten en Kor wensen u en jou:

Crãcium fericit ┼či un an nou fericit!!
terug